6 januari 2014

Så jävla organiserad. Bästa mamman!! Eller...

Joråsåatt... kvällen innan skolan börjar är det ju lämpligt att kolla så att alla handskar och mössor och väskor och sånt i alla fall finns i huset. Jag var superseriös idag och började med det redan på eftermiddagen. Efter ett par minuter blev jag kräkless och åkte och handlade istället. För en timme på Ica Kvantum är trots allt alltid bättre än en minut spenderad med att försöka få ordning på kläder och skolgrejer...

I alla fall... det är ju bra om barnens ryggsäckar också är i ordning, packade med extrakläder och allt sånt. Nämen titta, extrakläderna ligger ju så fint kvar där sedan terminen slutade. Gud så ordningssamt, klapp på axeln.

Och fruktburkarna ligger också här, så fint. Eller va? Fruktburkarna? Ah, de som inte blev uppackade den där sista skoldagen för att alla var så glada över jullovet att ryggsäckarna lämnades åt sitt öde i hallen (dock väldigt fint undanstoppade i hallen för att inte vara i vägen). De som nu är fulla av grönt ludd? Japp, de fruktburkarna. Som nu bor i sopsäcken.

Men det är ju så sant som det är sagt; frukt är inte godis. Godis skulle nämligen inte mögla sådär. Just sayin...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar