11 januari 2012

Vad var det nu jag tänkte på...?

De sista timmarna på jobbet idag höll jag på med ungefär sju saker samtidigt. Det är sällan någon bra idé, och idag var inget undantag från den regeln.
Hade det inte varit för att telefonen tjöt och påminde mig om att jag skulle hämta barn från dagis (det är sant, jag ställde in en påminnelse för det) så hade jag nog trasslat in mig i ytterligare ett par grejer innan jag till slut skulle kommit på att jag måste gå hem.

Det lustiga (och väldigt irriterande) med det hela är att när jag är på det där viset så har jag alla de där grejerna i huvudet samtidigt, ingen blir såklart ordentligt gjord och vips, som av ett trollslag så är alla borta ur huvudet och så får jag sitta en stund och stirra och fundera på vad i helvete jag just höll på med, innan jag hittar tillbaka till någon av grejerna och sedan hamnar i samma spår igen.

Jag måste hitta tillbaka till fokus, men hur sjutton gör man det?
Dagen avslutades i alla fall med något som brukar funka hyfsat, jag satte mig med papper och penna och uppdaterade min "att göra"-lista. Det skadar åtminstone inte att ha tydliga punkter som man kan bocka av när de är färdiga.
Tyvärr är det väl bara tillfälliga plåster på en virrig hjärna, jag börjar tro att det krävs lobotomi om det ska bli någon varaktig effekt...

Dag 3 - #blogg100

1 kommentar: