21 januari 2012

Meddelande från arbetarpartiet!


Under eftermiddagen denna sorgesamma tjugoförsta dag i årets första månad, meddelade vår store ledare Kim il Juholt att han efter moget övervägande och helt utan påverkan från vanliga människor, kommer att lämna sin plats som ledare för solskenet i vårt liv, vårt stora, vackra och mäktiga arbetarparti, för att på heltid slå hole-in-ones på en golfbana nära Oskarshamn, denna vackra hemstad för vår starke ledare.

Trots massiva övertalningsförsök från kamrater Glänsande Rosen Jämtin och Arga Buffeln Östergren vid VU-sammanträdet där man kom fram till en strålande budget som inte bara garanterar skola, vård och omsorg för alla utan även mat till alla barn i Afrika, väljer vår store ledare alltså helt själv att lämna sitt uppdrag. Förutom golfspelande kommer den Glödande Mustachen att ägna sig åt pelargonodling och uppfinnande av nya maträtter.


dag 13 - #blogg100

8 kommentarer:

 1. Haha, underbart! :-)

  SvaraRadera
 2. Men vad betyder det i klartext? Det känns som att alla vet något jag inte vet?

  SvaraRadera
 3. Kim Il Junholt... *skrattar*

  SvaraRadera
 4. Men herregud!! Jag dööör!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. (jag har länkat till dig från min olästa blogg, hoppas det är okej?)

   Radera
  2. Självklart okej, länka på! :-)

   Radera
 5. @Anonym: Att man försökte få det att se ut som att han avgick trots totaaaalt stöd från partiet, att det var hans helt egna val, är så fjantigt och verklighetsfrånvänt att det rätt snabbt förde tankarna till Nordkorea, ett annat land där man också skapar egna sanningar när det känns som att det behövs ;-)

  SvaraRadera
 6. Tja, den glänsande Mustaschens tid är nog allt förbi. Åtminstone när det gäller att försöka ta fram en budget som är bättre än den som ger skola, vård och omsorg till alla och utöver det mat till alla barn i Afrika.
  roligt inlägg.
  Ha det bra!

  SvaraRadera