14 februari 2012

Öra schmöra

Igår tog jag mig till slut till vårdcentralen, för öroninflammationen vill liksom inte ge sig. Läkaren konstaterade att det är så svullet i hörselgången att han inte kan se trumhinnan, och undrade varför jag inte kommit tidigare.
Jag sa att jag hade tänkt att det nog går över av sig själv, men nu börjar det bli tröttsamt att det gör ont, vätskar och att jag knappt hör något på det örat.

Hur som helst, det var inget att snacka om, det är penicillin och örondroppar som gäller några dagar framöver. Han sa att det borde kännas mycket bättre om bara ett par dagar, så håll tummarna.

Ikväll är det förresten nytt försök med skidskola, och på väderprognosen ser det ut som att det ska funka med alla tre dagarna i rad den här gången. Jag satsar på dubbla mössor så att örat mår bra :-)


dag 37 - #blogg100

1 kommentar:

  1. Det är väl i och för sig helt rätt att vänta och se om det går över, så att man inte tar penicillin när man inte måste, många läkare skriver ju inte ens ut det för öroninflammationer längre. Men när man väntat så länge och det inte släpper är det ju helt rätt!
    Krya på dig!

    SvaraRadera