21 november 2014

TGIF!

Helgen närmar sig efter en sinnessjukt jobbig vecka. Det har gått upp och ner och upp och ner, och för ett par dagar sedan trodde jag på allvar att det är kört (för min egen del), nu är utmattning och depression ett faktum, men så vände det och nu känns det rätt okej igen. Min batteritid är lite förlängd i alla fall.

Eller det kändes rätt okej, tills jag ramlade in på People Magazines lista över världens elva sexigaste män och insåg att jag inte ens kände igen åtta av dem (och så på svenska också: jag kände bara igen tre av dem).
Man kan undra om det beror på att jag blivit gammal eller bara inte är tillräckligt allmänbildad, eller om det är för att People Magazine helt enkelt HAR FEL...

Men okej, Chris Hemsworth är väl okejish fast han är en liten pöjk. Och hans föräldrar får väl vara rätt nöjda över sin genkombination med tanke på att de lyckats producera två söta pojkar som dessutom är hyfsat framgångsrika.
Hoppsan hejsan, det finns visst en tredje brorsa Hemsworth också (berättade Google alldeles precis nu) som också är skådespelare. Så kan det gå.

3 kommentarer:

 1. Jag vet inte vilka de däringa två är. Jag tycker Zlatan borde vinna.

  SvaraRadera
 2. Jag tror - TROR - att jag känner igen en av de elva men jag vet inte vad han heter.

  SvaraRadera
 3. Jag kommer aldrig ihäg vad nån skådis heter och är inte så extremt intresserad av "idoler" liksom... men nu känner jag ju igen den där killen! Kolla in filmen Rush, den var riktigt bra!
  http://www.imdb.com/title/tt1979320/

  SvaraRadera