11 november 2014

Hej från kontorsfilialen...

...på skolan igen, där jag som vanligt sitter och jobbar på förmiddagarna.


Jag hade just ett kort möte med rektorn om att göra en handlingsplan för dottern. Det var ett oväntat bra möte, väldigt positivt. Eftersom dottern nu är i skolan 60-70% av tiden (hurra!) så trodde han inte att det skulle bli några problem att göra en sådan åtgärds/handlingsplan.

Jag är lite chockad över den senaste veckans snabba framsteg, det går väldigt mycket bättre nu och en del av mig väntar bara på att det ska krascha igen samtidigt som jag jublar över att allt känns mycket lättare och bättre.

Och som jag konstaterade i helgen, nu kommer reaktionen på all galen stress som har varit (och fortfarande är, om än bättre). För nu kommer paniken över att inte räcka till.

Jag är inte här och nu, hela tiden någon annanstans. Räcker inte till på jobbet, inte hemma, inte nånstans. Allt blir bara halvdant gjort, känns det som. Fast jag vet att det inte ÄR så.

I morse stod jag i duschen, tvättade håret och medan jag sköljde ur schampoot fick jag fundera ordentligt på om jag hade tvättat håret eller inte.
Jag önskar att hjärnan kunde chilla lite så att jag kan vara i nuet en stund, inte bara på språng mentalt hela tiden.

Hjärnsemester, det är det jag behöver.

1 kommentar:

  1. Det är nu man undrar... tänk om du HAR flyttat Kiruna till Karlstad, men bara glömt det? ;)
    För jag tror att din autopilot är ganska effektiv, även om du tycker att det känns jobbigt. Det kanske är därför det känns jobbigt, för att du verkligen gör mer än du inser? Försök tjuva lite egen tid att pusta ut och njut av frisk luft och naturen, kanske?

    SvaraRadera