17 november 2013

Husmorshelg med fjortispoäng

Det händer, dock sällan (tack gud) att jag får ett husmorsryck, gör en matlista och börjar göra storkok eller typ... baka. Det går i regel över på ett par dagar och så är allt som vanligt igen.

Den här helgen har varit sån. Jag har visserligen inte bakat (fast söndagen är ju inte slut ännu), men det har producerats lasagne (sju kilo, öhm...), fläskpannkaka, älgköttet kokar på spisen och precis nu rengör jag en gjutjärnspanna med salt. För jag har läst på nån husmorssida på nätet att det tydligen är bra.


Men såhär kan man ju inte hålla på, tänkte min hand, och plockade några hundra fjortispoäng genom att helt plötsligt och obegripligt tappa greppet om iPhonen så den åkte i golvet och glaset sprack (kolla in en random fjortis på stan eller på bussen eller var som helst, typ 70% har sprucken skärm på sin mobil, därav fjortispoängen)

Så nu är allt i ordning igen. Köttet kan fortsätta koka och jag fingrar på fjortistelefonen ibland. Balans i livet, det är det man behöver!


3 kommentarer:

 1. Tur att du vägde upp det ena med det andra ;)

  SvaraRadera
 2. Eller hur? Annars hade jag förtjänat spöstraff. Minst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Ah'menvisst!

   Asså. Jag har tydligen fått alla svarsmail på bloggkommentarer till en adress jag aldrig läser. Nu är problemet löst! Sorry det tog ungefär en månad att se ditt svar och responsa på det :)

   Radera