20 maj 2012

När hakan trillar ner

Jag har råkat se delar av några avsnitt av Fråga Olle-dokumentären, det har sträckt sig från ballongsex till ballbusting via axilism (sex i armhålan) och BDSM.

Nu i veckan ramlade vi rätt in i ett avsnitt där ett svenskt par demonstrerade nån slags BDSM-variant där han droppade stearin på henne och sedan visade de en samlagsställning som tydligen kallas "Herkules pelare".

Det var relativt vaniljigt, inga konstigheter egentligen, det konstigaste var att man inte blurrade något, därav inläggets rubrik. I de avsnitt jag tidigare har sett har man alltid varit mer försiktig med filmandet, och även blurrat en del, men här var det plötsligt som vilken random mjukporrfilm som helst.

Och precis som i övriga avsnitt är det både humoristiskt och lite creepy att reportern Malin sitter bredvid och tittar på, oavsett om det är någon som kissar på sig för att folk vill se det i webcam eller någon som ligger på golvet och blir trampad på pungen med stilettklackar. Ett märkligt, men förmodligen inte tråkigt jobb. *S*

1 kommentar:

  1. Hon är ju rätt cool numera, programledartjejen. I början blev hon lika generad som jag (fortfarande blir). Men. Jag har fullständigt förlorat intresset för Fråga Olle (det är så märkligt numera att jag inte är det minsta nyfiken på vad de hittar på). Jag har förståelse för att folk inte har lika svenssonaktigt sexliv som "alla andra", men jag är totalt ointresserad av att se vad de sysslar med! :)

    SvaraRadera