12 januari 2011

Liftskräck...epic fail.

Jag ska skriva en formel som beskriver en bygellifts ökande läskighet i förhållande till tiden man står och stirrar på den med pjäxkramp i fötterna. Kanske också en formel som beskriver den explosiva besvikelseutveckling som uppstår till följd av obehandlad liftskräck. Och så undrar jag om någon kan förklara hur det är möjligt att slalomskidor kan glida åt alla håll. Samtidigt.

Jag har en känsla av att jag är något stort på spåren, kanske i Nobelprisklass... särskilt eftersom det inte bara är en teori, utan en teori som backas upp av empiriska studier. Jag kan inte säga så mycket mer just nu, för då kanske nån snor min formel, men jag kan avslöja att "Luossabacken" och "igår kväll" är ingående faktorer i studien...

Nåväl, det hade kunnat vara värre... det hade kunnat vara koskräck.3 kommentarer:

 1. *fniss

  Är det här jag skall komma med uppmuntrande tillrop i form av att jag själv, ett antal ggr har fastnat med jackan i bygelliftar och släpats upp på stoppvallen så liften har stannat. För att personen bredvid inte har kunnat kliva av ordentligt.

  Numera åker jag ensam, eller med maken - som har vett på att släppa bygelfan rätt.

  Gud så pedagogisk jag är ;o)

  (Man skulle vilja veta resten dock, det känns som att det blev skidköp, liftskräck - men inget om hur det var att suuuuuusa ner för backen och skrika "VÄRSTA SVÄNGEN - HÖKARÄNGEN"...kom igen nu)

  :o)

  SvaraRadera
 2. Hörrudu.... fortsättningen kommer när liftskräcken är övervunnen och jag har tagit mig upp i backjäveln så jag har nånstans att susa ner från! ;-)

  SvaraRadera
 3. Tyngden på daaalskidan ÄLSKLING? ;o)

  SvaraRadera