9 april 2015

Singing the gräsänkan blues

Maken sitter just nu på ett plan till Manchester, småttorna är fortfarande i fjällen, jag och elvaåringen tvingade oss ut med bilen en stund nu på kvällen för att kunna säga att vi i alla fall hade fått en LITEN gnutta frisk luft.
Hur mycket frisk luft det nu ger att köra ett varv runt stan och konstatera att alla affärer har stängt och det inte ens finns några snygga killar att spana på... men det finns en bit chokladmoussetårta i kylskåpet! :-)

4 kommentarer:

 1. Finns det inte en "raggarrunda" i Kiruna, som i varje norrländsk stad? Typ torget-korvmojen-torget? Så är det i min norrlandsstad iaf... men du kanske har legat av dig och tappat raggar-stinget! Hihi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jorå, det finns en raggarrunda precis som i din stad, men 18.00 en torsdag är nog möjligen den absolut sämsta tiden att åka raggarrundan och vänta sig att se nåt smaskigt. Mvh/ Svenssonifierad och helt inkompetent på sånt :-P

   Radera
 2. Kl 18... du börjar bli för gammal, haha!
  En enda gång har jag varit fyllechaffis till mina kusiner och deras kompisar på den riktiga norrlands-vischan (jag kommer ju från staden som tillåmed är större än det närmaste stora stället som kallas "Schtaaaan"), och chockades över att första gången inse vad en riktig fyllegrogg var... en flaska Fanta och en flaska Explorer, och så bara ta en klunk ur varje, om vartannat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag VEEEET, men med en elvaåring i bilen (som helst vill ligga i soffan) så var det liksom 18.00 eller aldrig. Och jorå, varannan-groggar har man sett i sina dagar :)

   Radera