20 april 2015

Fifty shades of AJ SÅ IN I HELVETE

Mamman, som varit hos föräldrarna och fixat deras Apple TV, storhandlat på Ica mitt under rusningstid och sedan skottat snö, sätter sig för att äta middag. Äntligen. 

EXAKT då kommer barnen på att de vill ha ut sina cyklar ur garaget, maken får ut cyklarna men hittar inte cykelpumpen, barnen hittar inte cykelhjälmarna och allt blir halvkaos. 
Mamman äter i alla fall färdigt, inte i 100% lugn och ro men hon äter, går sedan till hallen och tar ner cykelpumpen från hatthyllan. Den låg ju inte längst fram och hängde ut över kanten = OMÖJLIG att hitta för alla andra. 
Sedan går mamman ner i källaren där cykelhjälmarna absolut inte finns nånstans, och tar fram dem. De kom inte skuttande i trappan av sig själva = OMÖJLIGA att hitta.

Sedan går mamman ut för att pumpa cykeldäck med den hittade pumpen, och det första hon gör är att klämma fingret.

Nu dricker mamman ett glas vin och tycker lite synd om sig själv. Och tänker att hon borde köpa ett nagellack som matchar färgen på den bultande blodblåsan på fingret. Nyansen skulle kunna heta Fifty shades of AJ SÅ IN I HELVETE.


6 kommentarer:

 1. Jag tycker att det verkar lurt att det är den där mamman som GÖMMER alla grejor hemma, för att göra sig ovärderlig??? Haaaa haaaa!

  SvaraRadera
 2. Leta = slänga en blick på en enda plats och konstatera att saken är borta. Syns inte = finns inte. Att en sak kan ligga under eller bakom något annat tycks inte riktigt gå fram till alla människor. (läs: ganska ofta män, men inte bara)

  SvaraRadera
 3. På jobbet har vi konstaterat att genen för att hitta saker som är "borta" måste sitta på X-kromosomen - och då den X-kromosom som saknas av cirka hälften av befolkningen.

  SvaraRadera
 4. Det är nåt speciellt det där med att kunna hitta saker. Själv är jag t ex heeelt värdelös på att lyckas hitta sånt jag själv letar efter men har inga problem alls att hitta sånt andra är ute efter. Kan jag vara nåt på spåret här tro... :p

  SvaraRadera