28 mars 2015

Nämen jag har verkligen full koll!

Min inre konversation när jag vaknade strax innan 6 imorse:
"Gaaaah vad jobbigt att det är måndag, den här helgen var verkligen alldeles för kort. Suck och stön, ja ja, det är väl bara att släpa sig upp då, men varför har väckarklockan inte ringt? Eller vänta, det är nåt som känns off med det där, är det verkligen måndag? Hmm... nej, hahahaha, jag är ju helt virrig, det är ju bara SÖNDAG, en hel ledig dag kvar, pjo vad skönt, det känns liiiite bättre!"

En stund senare kollade jag in på Facebook och ett av de första inlägg som dök upp i mitt flöde var från en kusin som skrev att det är så himla skönt att det är lördag, och jag var nästan på väg att posta en kommentar om att hon är virrig innan jag insåg att det faktiskt bara ÄR lördag.

Full koll. Joråsåatt...

4 kommentarer:

 1. Kanske inte en så skön känsla att inte ha koll men vad skönt att det var åt det hållet - nu blir helgen en riktig bonus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hade onekligen kunnat vara mycket värre :-)

   Radera
 2. Men vad avundsjuk jag blev nu då. Det normala är att jag vaknar och tror att jag är ekonomiskt oberoende och inte har några plikter över huvud taget (vilket antagligen är vad jag drömmer om varje natt). Sedan blir det jättedålig stämning när jag återkommer till verkligheten.

  SvaraRadera