25 oktober 2014

Värsta puman! Eller leoparden. Whatever.

Veckan slutade på allra bästa tänkbara sätt efter några fartgupp som t.ex. världskrig på morgonen och en ganska trött mamma som bröt ihop framför fröken som frågade hur det går...

Men dottern gick på tre lektioner OCH hon gick dessutom ut på rasten med sina kompisar.
Jag satt som på nålar hela rasten och var så chockad över det hela att jag typ tappade känseln i benen samtidigt som jag behövde gå på toa men inte vågade för då skulle jag behöva passera kapprummet och tänk om hon inte har gått ut utan sitter där och mår jättedåligt osv osv.

Efter skolan åkte vi till Coop igen, och där strövade vi runt i en timme (!), helt på hennes initiativ. Det var så surrealistiskt och konstigt och härligt att det är svårt att beskriva. Det var som att hon var tillbaka igen. Och genast blir det lite lättare att ta motgångarna och bakslagen.

Sedan kom vi hem, glada och nöjda, och jag tog genast ett skutt ner i mitt nya favvoplagg. Jag måste nog kolla med Vic vad hon har för åsikt om denna... :-)6 kommentarer:

 1. Visst är det märkligt att man så snabbt kan vänja sig med en helt onormal tillvaro? Och knappt inte minnas hur det var före. Skönt att det gick bra för din dotter igår!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är konstigt. Man tappar fort perspektiven...

   Radera
 2. Jag vill ha den där sparkisen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://www.halens.se/kvinna-klader-sov-mys-jumpsuits-8078/jumpsuit-508507/sorting$score,Descending/paging$1,30?phrase=jumpsuit&oc=007

   :-D

   Radera