31 december 2010

Bokslut

Så är ännu ett år till ända. Och den här gången lyckades vi komma ihåg bröllopsdagen redan på förmiddagen! Det är nog rekord tror jag :-)

Så... 2010 är alldeles snart slut. Vad minns man av detta år egentligen? Vad hände runtomkring mig? Jo, det var året som blev nästan helt bloggfritt, året som (i min omgivning) inte blev särskilt mycket mindre krångligt och komplicerat än 2009, men också året som blev roligt, sorgligt, spännande, galet och rent allmänt väldigt bra!

Det var året då jag blev tillsvidareanställd, året då sexåringen började skolan och nästan flyttade hemifrån (en vecka på jullovet) och året då jag äntligen fick möjlighet att säga hej till Jönköping igen och samtidigt drabbas av Eyjafjallajökulls vrede.
Det var också året då Leila sa "pannacotta är en pudding...precis som jag" (vilket ska få vara mitt mantra under 2011) och inte minst året då jag blev ännu lite bättre på att inte tycka att jag är helt dum i huvudet. Ett evigt pågående projekt för övrigt.

Tyvärr var det också året då jag nog blev en aning mer cynisk och litegrann tappade hoppet om människor, året då jag insåg att det inte på något vis för de flesta är en självklarhet att våga ta steget och vara medmänniskor när det behövs, året då jag insåg att egoism (på gott och ont) är vår nya statsreligion, året då jag återigen förundrades över människors hemligheter och lögner och året då jag inte helt lyckades tro på att jag inte är dum i huvudet...

Som sagt, i det stora hela ett bra år med toppar och dalar precis som det ska vara. Och många förhoppningar inför 2011. Många önskningar, dock inte särskilt många nyårslöften.
Kanske bara ett faktiskt: att fortsätta vara JAG, med allt vad det innebär. Och det kanske till och med går att hålla! :-)


Gott Nytt År, vi ses 2011!


3 kommentarer:

 1. Fortsätt vara du, du är alldeles perfekt som du är. Och du är en pudding, men du är kass på att ta komplimanger för året 2010 var även året när jag sa till dig att du var skitsnygg och du höll inte käft och sa tack. Det skulle minsann bortförklaras. Men du har blivit bättre på det med ;o)

  Och när det gäller cynism och egoism...I hear you sis...

  Puss

  SvaraRadera
 2. Tack! <3
  Men räkna inte med att slippa bortförklaringarna i år heller ;-)

  SvaraRadera
 3. Nämen, du är ju tillbaka! Så himla kul!

  SvaraRadera