21 maj 2011

Äsch, det är ju helt overkligt...

På den gamla goda bloggtiden, när Bloggen som säkert kommer byta namn flera gånger fortfarande levde, hände det att jag skrev om märkliga MSN-konversationer som jag och min obesläktade tvillingsyster Anso hade. Till exempel den här, och den här.

Vi har fortfarande en hel del bisarra konversationer, men i takt med tiden har de övergått från att handla om graviditet, småbarn och bajsblöjor till att vara något mer relationsinriktade. Det blir lätt så när de senaste åren i ens omgivning varit en enda cirkus av skilsmässor, separationer, dejting, konstig dejting, nya relationer, knasiga relationer, hemliga relationer, annorlunda relationer, helgalna relationer och en hel massa kääärlek :-)

Häromdagen kom vi (återigen, vi kommer på det ibland, sedan blir vi dementa ett tag) fram till att man nog hade kunnat skriva en bestseller om allt som hänt i vår omgivning de senaste åren.
Enda problemet skulle möjligen vara att folk skulle dissa boken med motiveringen: "Guuud så overkligt", och då skulle den såklart inte bli nån bestseller. Så det blir nog kanske ingen bok ändå. Än. Världen är inte redo för Angelique, Lizzie och deras vänner  ;-)

Förresten så har jag gått ner 13 kilo. Ifall nån undrade :-D


3 kommentarer:

  1. Grattis! Till er overkliga värld - Skicka ett utkast från boken åt mig nån gång så jag får läsa. Och grattis till minskandet av prenumerationer på tyngdlagen . Jag har däremot motvilligt köpt några extra prenumerationer pga skada. Undrar om antalet prenumerationer är konstant?

    SvaraRadera
  2. 13 kg?! Det är ju hur mycket som helst :-) Hur har du gjort?!

    SvaraRadera
  3. Jag önskar att jag kunde peka på en magisk metod, men jag har på något märkligt (och inte särskilt målmedvetet) sätt minskat portioner och sånt. Jag äter precis det jag vill äta, men mindre än förut. :-)

    SvaraRadera