28 mars 2011

En dutt här, en dutt där...

Som vanligt när jag får kreativ panik (d.v.s. desperat vill göra något kreativt men inte vet VAD), så duttar jag lite här och lite där, och så lite här igen.
Så nu har jag skickat in ansökan till en 15 hp-distanskurs i journalistik vid Karlstad universitet, och häromdagen snubblade jag över ordet "zentangle" och insåg att zentangles ju faktiskt är ungefär det jag till och från har pysslat med i massor av år, fast inte riktigt så strukturerat... Klotter eller "doodles" är väl de mer 90-talsaktiga orden, "zentangle" låter lite lagom modernt. Hur som helst, roligt är det i alla fall. Och avkopplande.

Snart får jag förmodligen också ett ryck och börjar måla nånting, det kan lika gärna bli så att jag får för mig att bygga något...som i så fall aldrig kommer att slutföras. Och teckningarna här nedanför kan mycket väl bli både de första och sista zentangles som jag någonsin gör. För sån är jag... *dunkar huvudet i bordet*


Meanwhile så har mitt knä plötsligt pajat...
Idag fick jag sjukskriva mig efter drygt halva dagen, för knät gjorde så ont att jag var spyfärdig. Det hjälpte inte med värktabletter, det enda som hjälpte hyfsat var när jag kom hem och kunde sitta helt stilla med benet utsträckt i soffan och bulla upp med kuddar under knät.

Jag fattar inte varför det plötsligt blev så ¤$£*@% ont, men det får gärna försvinna typ... NU, för jag har tänkt åka skidor i helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar