8 februari 2014

0-2 i halvtid (Lisbeth - microvågsugnen)

Rond 1: "Jag har ett superbra knep! Klyfta en apelsin, lägg i en skål vatten och låt det koka i micron ett tag. All dålig lukt försvinner och så luktar det efterrätt i huset hela dagen!!!"

Resultat: Folk måste verkligen sluta posta VÄRDELÖSA husmorstips på internet. Eller jo, lite av korvlukten försvann men istället började det lukta brända popcorn igen. Men okej, en del gillar kanske sån efterrätt...
Den här metoden får en överkryssad bajskorv i betyg.
1-0 till micron.
Rond 2: "Pressa citron i ett glas vatten, koka i micron ett tag. All dålig lukt försvinner och det luktar JÄTTEFRÄSCHT!!"

Resultat: Korvlukten kom tillbaka, sida vid sida med  brända-popcorn-lukten. Dessutom började det lukta stekt paprika (!), vilket var lite oväntat. Känslan just nu är att någon med mig skämtar aprillo.
Den här metoden får TVÅ överkryssade bajskorvar i betyg.
2-0 till micron.Rond 3: "Ställ in en skål med ättika och låt den stå där ett tag. All dålig lukt försvinner!!!"

Resultat: Ej utvärderat än, för det har inte gått "ett tag". Men om lukten försvinner så är det ju förmodligen inte för att ättikan tar bort den utan för att allas näslökar bombas sönder av ättikans egen lukt.
Med tanke på rond ett och två är det väl däremot mer troligt att det även börjar lukta blodpalt eller vitlöksbröd...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar